Share

Pentru a sarbatori cei 20 de ani de calitate si inovatie pe piata din Romania a brand-urilor Pur si Persil, echipa The Mansion Advertising a creat si dezvoltat executiile vizualului care au sustinut campania in-store pentru clientul Henkel Romania.

In toti acesti ani Pur si Persil au venit in intampinarea cerintelor consumatorilor cu formule unice pentru inlaturarea  cu usurinta a celor mai dificile pete de pe haine (Persil) si a grasimii de pe vase (Pur) asigurand o curatenie si prospetime pe care o vezi, o simti si o mirosi.

De la lansarea sa si pana in prezent, Persil a dovedit ca este cel mai bun detergent de rufe al timpului, stabilind standardul pentru piata detergentilor si oferind de la inceput o modalitate usoara si eficienta de a spala rufele. Nici Pur nu se lasa mai prejos, iar de 20 de ani pe piata din Romania este sinonimul inovatiei si al puterii de degresare, fiind un adevarat trend-setter al performantei.

Pentru aniversarea celor 20 de ani pe piata din Romania, agentia The Mansion Advertising a creat conceptul creative al campaniei promotionale, urmarindu-se cresterea vizibilitatii si stimularea consumatorilor in a alege Persil si Pur. Campania s-a desfasurat in magazinele Cora din tara si a fost pusa in valoare prin toate elementele vizuale si de comunicare create, asigurand cresterea vizibilitatii celor doua brand-uri.

The Mansion Advertising: Ramona Ibanescu (Account Manager), George Preoteasa (Creative Director), Claudiu Campeanu (Senior Art Director), Simona Timofei (Designer & 3D Artist

Read more