Share

Peroni si-a pus amprenta bunului gust prin „L’Arte del Benvenuto”, o campanie a cunoscutului brand italian transpusa in BTL in vara lui 2015 de agentia The Mansion Advertising.

Gazdele bune se recunosc usor si au un har aparte: acela de a transforma orice musafir intr-un oaspete de seama caruia ii ofera mereu ce e mai bun: mancare gatita ca la carte, cea mai rafinata bautura si o atmosfera de neuitat. Plecand din acest punct, Peroni le-a oferit consumatorilor contextul ideal pentru a fi ei insisi o astfel de gazda. O gazda care, prin alegeri culinare inspirate, genereaza cele mai frumoase sentimente – energie, visare, fericire.

„A fost o provocare pentru noi sa adaptam conceptul de brand si sa il transformam in experiente pentru consumatorii din Romania. Ne-am dorit sa gasim modalitati prin care sa le fie usor sa isi exprime creativitatea, pentru ca stim ca o mancare perfect gatita si o bere aparte pot transforma o simpla gazda intr-o gazda primitoare. Inspiratia italiana este de la sine inteleasa, intrucat italienii ating un grad de rafinament culinar aparte, neintalnit in cultura altui popor.” adauga Mihai Paiu, Managing Partner The Mansion Advertising.

O mancare cu dichis si o bere de exceptie fac mereu cea mai buna echipa. De aceea, campania a avut declinari in in-store, in traditional si modern trade, scopul fiind acela de a crea o experienta culinara completa.

Actiunea s-a mutat apoi in restaurant, unde am vizat, urmarind un obiectiv principal, realizarea unui memorabil cooking show dal vivo in cadrul caruia cunoscutul Chef italian Giovanni Piselli a avut rolul principal. In cadrul show-ului de gatit, Chef Piselli a pregatit patru retete, fiecare dintre acestea fiind asociata cu un sentiment specific italienilor: relaxare, energie, entuziasm si senzualitate.

In in-store s-a urmarit cresterea vizbilitatii si stimularea consumatorilor in a alege stilul asociat berii italiene Peroni. Campania din magazine a fost pusa in valoare prin toate elementele vizuale create si comunicate, dar si prin premiile oferite: carti de bucate cu retete specific italiene, suporturi de pahare Peroni sau cursuri de cooking.

Read more