Share

The Mansion Advertising a realizat conceptul de brand și campania de lansare pentru Cinema Trivale, cel mai nou cinematograf din Piteşti, care are și cele mai multe săli din oraș.

Deschiderea Cinema Trivale a reprezentat o etapă finală din planul de relansare a centrului comercial Trivale Shopping Center pus la punct de către Imobili Network Development, proprietarii complexului.

Identitatea brandului este pusă în evidență de către agenție, prezentând Cinema Trivale ca un loc primitor și modern, tocmai fiindcă aici se regăsește noua tehnologie Sony 4K Digital Cinema. De asemenea, cele 7 săli beneficiază și de proiecție 3D HFR.

“Atunci când am creat logo-ul ne-am bazat pe trei elemente esențiale: filmele, respectiv cele mai noi apariții internaționale, care se pot vedea în sălile cinemtografului, apoi tehnologia de ultimă oră, redată prin aspectul 3D al logo-ului, și nu în ultimul rând culorile vii care creează o stare de bună dispoziție, sugerând în același timp calitatea excelentă imaginii”, au declarat reprezentanții agenției.

Branding-ul interior și designul locației au păstrat același stil modernist, plin de culoare, de creativitate, complementare cu logo-ul creat de către agenție.

„Ne bucurăm că am reuşit să creăm un concept integrat şi să oferim locuitorilor oraşului Piteşti o alternativă viabilă de petrecere a timpului liber. Suntem încrezători că în cel mai scurt timp Cinema Trivale va deveni preferatul publicului din Piteşti datorită noutăţilor tehnologice pe care le propune şi poziţionării sale excelente“, a declarat Mihai Gorjanu, Director Marketing Imobili Network Development.

Echipa The Mansion Advertising: George Preoteasa (Creative Director), Claudiu Campeanu (Senior Art Director), Raisa Soare (Copywriter).

Read more